Avui és

SOBRE AQUEST BLOC

Us volem informar que des de finals del 2012 i principis del 2013, les activitats del Grup d' Alpinisme CEC que es publicaven en aquest bloc, les anem publicant internament en cròniques i fotos compartides amb altres eines de la xarxa.

No descartem en un futur tornar a publicar les nostres cròniques d' activitat en aquest bloc, però de moment deixem les aquí publicades com a mostra de les que es van fer durant aquest període que les fèiem públiques.


Margalef, Montsant.

Aquests 3 dies del pot de l ' 1 de Maig hem estat tots una mica repartits en diferents activitats. La Núria ens envia crònica del Montsant.

Pont del 1 de Maig. Montsant. Margalef

Sortida amb la calma el dimecres dia 29, direcció Margalef. La idea era d'escalar un xic per la zona, fer algun trekking...
A l'alçada ja de Montserrat, tot mirant-la....( Zas!!!....ostres!!! m'he deixat la corda...!!!!!..oooooohhhh, uuuiiiiii..i també l'embotit a la nevera..!!!!!!!!!....). Apala, mitja volta, tornem a Bcn.
Ja tard, optem per fer nit a casa, i sortir dijous..Segon intent..ens dirigim a margalef, arrivem al migdia, una dia espectacular, al refu de moment ningú a la vista, per contra mil furgonetes acampant vora les vies d'escalada. Per la tarda decidim provar d'escalar alguna via fàcil, doncs l'Ivan desde la pinya en moto, que no té el canell molt fi. La cosa no surt del tot bé, decidim no forçar el tema i deixar l'escalada per més endavant...anirem a fer trekkings pel montsant. Divendres matí ens llevem mig plovent, i després d'esmorçar marxem cap a Cornudella del Montsant, on després de passar per turisme agafem mapa d'itineraris i ens posem a caminar a les 14'00...ara ja fa un dia esplèndit...jejeje....

L'itinerari no està malament ( Cornudella del Montsant- Esglesia de sant Joan-Albarca ( que té un refu moooolt recomenable!!)- Serra major del Montsant - E.Sant joan -Cornudella), i el que havia de ser d'unes 3hores, acava sent de 7h...sempre es lia tot..perquè??...jejejje... (PD1: Cal sempre portar mapes alpina, o similar..que els que et donen a turisme...en fi..)Arrivem fins d'alt del Monsant, es veu el mar, el Pirineu nevat...TOT!!!!!!!. Degut a l'horari, tot i que portem frontals..., decidim al no veure clar el camí de baixada, i claríssimament els penyasegats.. desfer el camí..
La tornada a Margalef cap a les 22'00.
Dissabte al matí ,ens trobem amb uns amics, decidim fer altre trekking, aquest cop sortim desde el Pantà de Margalef, pujar fins a trobar un Teix ( tipo d'arbre) mil.lenari, remuntar el coll fins al cap de munt de la serra de Collegats. També un itinerari..de 3h-4h..no cal dir el què va passar oi??...bé.
A temps però d'arrivar al bar del poble i agafar lloc pel barça -Madrid.....i després celebració, tot sopant camí a l'ermita de sant joan, amb un bon vi del priorat i bona ratafia!!!!!.Diumenge una mica de panxing, voltar per les vies, inspecció a una cova i badar una mica...que ens ho hem guanyat...i retorn a Bcn "Mordor" com diu l'Ivan..jejejejej....

Salut i Muntanya.
Ivan, Núria, Mercè i Santi.

Text i fotos: Núria

 
ir arriba